Upcycling

Brewlicious houdt biergraan in de voedselketen.

#keepfoodfood

Upcycling stappen

Zo doen we het

Boeren en brouwers

Boeren verbouwen de meest prachtige granen. Om ons te voeden. Brouwers brouwen daar heerlijke bieren van. Mmm, proost! Maar wist jij dat na het brouwen van bier een flink deel van de granen overblijft? Biergraan! Biergraan is lekker. En zit boordevol vezels en eiwitten. Toch eten wij het niet. Gek toch?!

Keep food food

Met onze innovatieve producten houden wij biergraan in de voedselketen. Zo voorkomen we voedselverspilling. Verlagen we CO2 uitstoot. En is er minder landbouwgrond en drinkwater nodig voor de productie van onze voeding. Gaaf toch, dat iedere hap die jij van Brewlicious neemt direct bijdraagt aan een schonere wereld!

 

Testen, testen, testen...

Biergraan bestaat voornamelijk uit vezels en eiwitten. Suikers en zetmelen zitten er nauwelijks in - deze blijven achter in het bier. Hoe een uniek ingrediënt met zo'n bijzondere samenstelling goed verwerkt kan worden in onze voeding? Na vele (mislukte) tests en nog meer probeersels weten wij daar nu alles van!

 

Onze producten

Wil jij nu ook wel eens weten hoe biergraan smaakt? Probeer onze crunchy Bars. Ze zijn verkrijgbaar in de smaak Appel Kaneel. Van jou horen we graag welke smaak we hierna mogen lanceren. Wordt het Choco Cranberry of Abrikoos Gember? Stuur ons een berichtje, wij horen graag van jou!

Waarom is Brewlicious zo goed voor jou?

Natuurlijk, onze snacks zijn zo lekker dat je je vingers erbij aflikt. Maar wist je dat het biergraan ze ook een stuk gezonder maakt?

Brewlicious zit vol vezels. Voor een blije buik met gezonde darmen.

Brewlicious bevat minder zout. Met dank aan het biergraan!

Door biergraan bevat Brewlicious minder caloriën. Die blijven achter in het bier :)

Het krachtige plantaardige eiwit uit biergraan helpt bij de bouw van je cellen.

Brewlicious is altijd vegetarisch. En sommige producten zijn zelfs vegan.

Brewlicious bevat minder suikers en vetten. Geniet zonder schuldgevoel!

Up-up we go!

Proosten we samen op de planeet?

Enthousiast over Brewlicious? Wil je meer weten over onze producten? Gaaf! Neem contact op met ons team. We leren je graag kennen onder het genot van een heerlijk, duurzaam hapje met biergraan.

Mail ons